Cât costă operația de cataractă
 • 2

Cât costă operația de cataractă? – este una dintre întrebările pe care și le pun persoanele diagnosticate cu această afecțiune. Aceștia ar trebui să știe că prețul operației de cataractă variază de la clinică la clinică, însă aspectul care creează cele mai multe diferențe de ordin financiar îl reprezintă alegerea cristalinului. Pe lângă costul cristalinului artificial, care este dominant în cele mai multe dintre cazuri, apar costuri ale tratamentului și ale controalelor postoperatorii.

Cel mai mic preț pentru operația de cataractă 

Clinica noastră oferă pacienților pachete complete ale căror prețuri diferă doar în funcție de cristalinul ales de pacient. În prețul fiecărui pachet se regăsesc: cristalinul, intervenția chirurgicală, anestezia, tratamentul cu picături și două controale postoperatorii

Astfel, în clinicile I Care, pachetul care presupune implantarea unui cristalin artifical foldabil, prelucrat sferic, fără filtru de protecție a retinei costă doar 1800 lei. Desigur, dacă pacientul alege un cristalin bifocal sau multifocal, prețul crește. Idiferent de pachetul ales de pacient, grija și profesionalismul cu care medicii noștri realizează operația de cataractă rămân la același nivel: maxim.

Prețul cristalinului, în funcție de performanțe 

Costul cristalinului este stabilit în funcție de calitatea și performanțele sale. Cu cât materialele sunt mai calitative cu atât cristalinul este mai scump, influențând major costul total al operației. 

Când vine vorba de performanțe, cristalinele monofocale sunt cele mai ieftine, dar alegerea unui astfel de cristalin nu îl scapă pe pacient de ochelari. În cazul în care dorește un cristalin mai performant, poate alege un bifocal al cărui preț este puțin mai ridicat. În fine, cristalinele foarte performante, multifocale, vin cu prețuri pe măsura performanțelor sale; cu ajutorul lor pacientul se bucură de o vedere clară, atât la distanță cât și la apropiere, fără a mai purta ochelari. Aici este o descriere completă pentru tipuri de cristaline artificiale.

Puteți consulta prețurile pachetelor noastre, și ce tipuri de cristaline includ aici.

 

2 Comentarii

 1. Marian ion
  13 noiembrie 2019 la 13:53

  Se poate face operație la un copil de 9 ani care are +3,5/5 la celălalt ochii

   
  • I Care
   15 noiembrie 2019 la 11:00

   Bună ziua. Operațiile de chirurgie refractivă se fac după vârsta de 20 ani când dioptria nu mai crește.

   Vă mulțumim că ne citiți și vă așteptăm în continuare pe site sau în una dintre clinicile noastre. Multă sănătate!

    

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *