I Care

We care!

Din grijă pentru ochii tăi, am adus laolaltă experiența medicală și tehnologia de ultimă generație și am creat, în anul 2007, clinica I Care. Profesionalismul și dedicarea medicilor noștri sunt motivul pentru care mii de români ne-au mulțumit că pot vedea bine din nou.

100%

profesionalism

100%

dedicare

100%

satisfacție

medici icare 2

Lăsăm cifrele să vorbească

  • Tehnologie de ultimă generație
  • Profesionalism și experiență
  • Garanția unei recuperări ușoare

peste 50k

pacienți mulțumiți

peste 16k

operații de cataractă

16

ani de experiență

13

medici

Vino la o consultație GRATUITĂ cu aparatură ultramodernă, doar cu bilet de trimitere prin CASMB
casmb oftalmologie
Testimoniale

Ce spun pacienții despre noi

Mergeți cu mare încredere! Eu am mers la ei pentru consultație și după chiar la operație de cataractă. Sunt super profesioniști. De rezultate sunt foarte mulțumită. (Recenzie oferită pe Facebook)

vev
Veronica Vâlcu
pacient

Eu chiar ieri am fost la consult, cu trimitere de la medicul de familie (făcut programare, deci fără vreun ban) și vreau să vă spun că totul este la nivel de excelență! Aparatură modernă, personalul amabil, medici excelenți! Mă înclin! (Recenzie oferită pe Facebook)

pv
Postelnicu Veronica
pacient

Respect pentru personal! Sunt foarte profesioniști, amabili, răbdători și îți explică cu lux de amănunte. Recomand! (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie pacient
Silvia Tica
pacient

Recomand cu încredere. Pe baza biletului de trimitere am primit servicii medicale de calitate, respect și înțelegere din partea personalului medical. Gânduri bune! (Recenzie oferită pe Facebook)

cm
Claudiu Marconi
pacient

Mulțumiri doamnei doctor Julia Marina Firtulescu pentru profesionalism, amabilitate, atenție și sociabilitate. Un medic dedicat și implicat în această profesie. Mulțumiri pentru tot personalul I Care! (Recenzie oferită pe Facebook)

dp
Dumitru Pavel
pacient

O clinică formidabilă, cadrele medicale foarte bune, amabile, curățenie exemplară, aparatură de ultimă generație, recomand cu drag! (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie barbat pacient
Chiriac Tache
pacient

Recomand cu cel mai mare drag! Chiar astăzi am fost în Ștefan cel Mare, colț cu Dorobanți și în baza biletului de trimitere am făcut toate investigațiile, inclusiv tomograf. Am fost f.f. mulțumită; aparate de ultimă generație, medici de excepție, primire călduroasă, prietenoasă și curățenie exemplară. (...) Am să revin cu mare drag! (Recenzie oferită pe Facebook)

zz
Zenaida Zora
pacient

Azi am fost la domnul doctor Robert Puiu, un adevărat profesionist, foarte răbdător și atent. Recomand din tot sufletul. Tot personalul este de nota 1000+. De la intrare ești întâmpinat cu căldură. Mulțumesc din suflet! (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie pacient
Victoria Vlaicu
pacient

Vă recomand! Voi rămâne clientă fidelă. Am fost împreună cu mama. Totul este la superlativ. (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie pacient
Cioponea Luminița
pacient
.
.
.
.
.
.