I Care

We care!

Din grijă pentru ochii tăi, am adus laolaltă experiența medicală și tehnologia de ultimă generație și am creat, în anul 2007, clinica I Care. Profesionalismul și dedicarea medicilor noștri sunt motivul pentru care mii de români ne-au mulțumit că pot vedea bine din nou.

100%

profesionalism

100%

dedicare

100%

satisfacție

medici icare 2

Lăsăm cifrele să vorbească

  • Tehnologie de ultimă generație
  • Profesionalism și experiență
  • Garanția unei recuperări ușoare

peste 50k

pacienți mulțumiți

peste 16k

operații de cataractă

16

ani de experiență

13

medici

Vino la o consultație GRATUITĂ cu aparatură ultramodernă, doar cu bilet de trimitere prin CASMB
casmb oftalmologie
Testimoniale

Ce spun pacienții despre noi

O superclinică oftalmologică pe care am descoperit-o azi! Totul la SUPERLATIV, din toate punctele de vedere! Amabilitate, profesionalism, empatie și aparatură ultraperformantă!!! Nota... 20+ din toate punctele de vedere. Voi reveni cu drag și încredere!!! (Recenzie oferită pe Facebook)

pacient 2m
Adrian Mureșan
pacient

Mama mea a fost operată de cataracta de către domnișoara doctor Frangu Cristina. Totul a decurs foarte bine, iar mama este foarte mulțumită de rezultat. Mulțumim frumos, domnișoara doctor. (Recenzie oferită pe Facebook)

pacient 2l
Cornelia Radu
pacient

Am fost operat de către doamna dr. Popteanu Ioana în clinica I Care pentru o problemă la pleoape, personalul medical este de excepție. Recomand clinica I Care! (Recenzie oferită pe Facebook)

pacient 2k
Cornel Firanescu
pacient

O echipă de aur - am beneficiat de serviciile acestei clinici și sunt fff mulțumit - recomand cu toată încrederea. Mulțumesc I Care! (Recenzie oferită pe Facebook)

pacient 2j
Titus Scriban
pacient

Mulțumesc din suflet doamnei doctor Claudia Turcu ❤️❤️❤️ mulțumesc din suflet doamnei doctor Mioara Marinescu ❤️❤️❤️ doamnelor anesteziste ❤️❤️❤️ la cât îmi era de frică de doctori aici m-am dus din tot sufletul. La doar o zi după operație am văzut foarte bine ❤️ sunt foarte mulțumită de rezultat ❤️❤️❤️ RECOMAND din TOT SUFLETUL!!! (Recenzie oferită pe Facebook)

pacient 2i
DjMiry Pantelica
pacient

Mulțumesc din inimă Clinicii oftalmologice I Care pentru toate sfaturile și îndrumările primite, direct, răspunzându-mi cu profesionalism și grijă de parcă aș fi fost un pacient al acestei echipe minunate de adevărați Doctori! O echipă feminină care merită FELICITĂRI! Am fost ajutată nesperat... (citește continuarea pe Facebook)

pacient 2h
Vali Constantinescu
cititor al blogului iCare

❤ Mulțumesc! Profesioniști și umani în același timp! (Recenzie oferită pe Facebook)

pacient 2g
Lăcrămioara Mihaela
pacient

O recomand din tot sufletul pe doamna doctor Cristina Frangu. Este foarte răbdătoare, explicită, implicată și înțelegătoare. Datorită profesionalismului dânsei am recomandat-o și altor persoane. (Recenzie oferită pe Facebook)

pacient 2f
Iuliana Gabriela
aparținător pacient

Servicii de calitate. Dr. Frangu Cristina este o super doctoriță. A fost foarte atentă și răbdătoare cu puștiul meu, în vârstă de numai 2 ani și jumătate. Recomand această clinică și pe doamnna dr. cu toată dragostea. (Recenzie oferită pe Facebook)

pacient 2e
Marilena Constantin
aparținător pacient
.
.
.
.
.
.