I Care

We care!

Din grijă pentru ochii tăi, am adus laolaltă experiența medicală și tehnologia de ultimă generație și am creat, în anul 2007, clinica I Care. Profesionalismul și dedicarea medicilor noștri sunt motivul pentru care mii de români ne-au mulțumit că pot vedea bine din nou.

100%

profesionalism

100%

dedicare

100%

satisfacție

Lăsăm cifrele să vorbească

  • Tehnologie de ultimă generație
  • Profesionalism și experiență
  • Garanția unei recuperări ușoare

peste 50k

clienți mulțumiți

peste 31k

operații pol anterior

12

ani de experiență

6

medici

Vino la o consultație GRATUITĂ cu aparatură ultramodernă, doar cu bilet de trimitere prin CASMB
casmb oftalmologie
Testimoniale

Ce spun pacienții despre noi

În prezent mă aflu sub supraveghere și tratament în clinica I Care despre care, totul la superlativ. Posedă aparatură de ultimă generație. (...) Aplică "noul" în domeniu și referindu-mă la afecțiunea mea, la timp potrivit au început a folosi cel mai nou medicament care mi-a adus un spor evident la recuperarea și menținerea vederii. Acum scriu cu ușurință, pot și citi la calculator și fără lupă. Oricât încerc a reda schimbarea în bine, cuvintele nu ajung. Cu speranță, respect, aduc mulțumiri pe această cale, întregului personal al Clinicii I Care, Alexandria, Teleorman. (citiți textul integral)

ilustratie pacient
Dr. Victoria Cătuneanu
pacient

Am fost operată de doamna Dr. Frangu Cristina la ambii ochi, de cataractă. Operația a durat 15-20 de minute, nu am simțit aproape nimic, am plecat acasă fără pansament. Acum, după 2 luni văd perfect. Tot cadrul medical, foarte bine pregătit și cu mult bun simț. Recomand din suflet această clinică. Sănătate multă! (Calificativ oferit pe Google)

Nina Raureanu
Nina Raureanu
pacient

Durata operației de cataractă: 10 minute, fără niciun disconfort și într-o atmosferă de-a dreptul plăcută. Am coborât de pe masă bine dispus și am plecat acasă neînsoțit și fără bandaj. La două zile văd aproape perfect la orice distanță. Deci sunteți pe cele mai bune mâini, mulțumesc I Care! (Calificativ oferit pe Google)

ddr2
Ddr
pacient

O cunosc pe doamna Claudia Turcu de mai bine de 20 de ani, de când opera la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din Piața Lahovari. Atunci a salvat ochiul mătușii mele după ce l-a pierdut pe celălalt după o intervenție a unei echipe de medici venită din Franța, la un spital din provincie. Am rămas, încă de atunci cu un mare respect și considerație pentru profesionalismul dumneaei. De cel puțin 10 ani merg, împreună cu soțul meu la clinica dumneaei și suntem amândoi în admirația doamnei Turcu, care este cu adevărat "CARE" cu noi!(Calificativ oferit pe Google)

ilustratie pacient
Teodora Vasilescu
pacient

Primiți vă rog zâmbetul sufletului meu! Cu mult respect pentru dumneavoastră care transformați întunericul în lumină!  (citiți textul integral)  

ilustratie pacient
Cornelia Cercel
Pacient

Vă mulțumim din suflet! Mama mea a fost operată la vârsta de 95 ani, ieri 06.11.2019. Astăzi, 07.11.2019, vede. Nici nu-i vină să creadă! Vă mulțumim! (Calificativ oferit pe Google)

ilustratie pacient
Mariana Tatu
Aparținător pacient

Tatăl meu a făcut aici operația de cataractă și a fost o reușită: în mai puțin de o săptămână vedea ca în tinerețe. (Calificativ oferit pe Google)

parere clienti 2
George Octavian Ionescu
Aparținător pacient

Prefer să vorbesc despre mâinile doamnei doctor Claudia Turcu, chirurgul care a realizat miracolul recăpătării unei vederi mai limpezi pentru mine, după o operație de cataractă.

parere clienti 1
Ioan Iacob
Editor-șef Jurnalul Bucureștiului

Aici am făcut operație pe 22 martie. Am ajuns la ora 17:30 și la ora 20:00 am plecat acasă. Mă simt foarte bine și văd foarte bine. (Calificativ oferit pe Google)

Pacient I Care
Maria Zguma
Pacient
.
.
.
.
.
.