Pacienta noastră, doamna doctor Victoria Cătuneanu, ne-a oferit această recenzie. Ne bucurăm că tratamentul decurge excelent și viața dumneaei s-a îmbunătățit. Îi dorim multă sănătate și îi mulțumim pentru cuvintele de apreciere:

La clinica oftalmologică I Care din Alexandria, Teleorman am aflat oameni minunați. În lumea asta totul este important, dar a avea, a păstra, a recupera vederea nu a are egal.

Sunt o pacientă care, la vârsta și posibil afecțiunea transmisibilă, din cercetări în familie, am DMLV (Degenerescență Maculară Legată de Vârstă), forma umedă. De ani buni diagnosticată și tratată, s-a reușit menținerea vederii. În prezent mă aflu sub supraveghere și tratament în clinica I Care despre care, totul la superlativ. Posedă aparatură de ultimă generație, iar în ceea ce privește personalul, indiferent de treapta pe care se află, oameni cu simț pentru om, empatici și generoși, gata să ajute.

Aplică „noul” în domeniu și referindu-mă la afecțiunea mea, la timp potrivit au început a folosi cel mai nou medicament care mi-a adus un spor evident la recuperarea și menținerea vederii. Acum scriu cu ușurință, pot și citi la calculator și fără lupă. Acești minunați oameni cu adevărat schimbă și starea de spirit a semenilor. Ce poate fi mai prețios ca „lumina ochilor”, să ai posibilitatea a te descurca și a te bucura de viață!

Oricât încerc a reda schimbarea în bine, cuvintele nu ajung. Cu speranță, respect, aduc mulțumiri pe această cale, întregului personal al clinicii I Care, Alexandria, Teleorman. Tuturor, felicitări, multă sănătate.

Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog

Doamna doctor Cătuneanu ne-a trimis și o scrisoare în care vorbește despre importanța pe care orice pacient ar trebui să o acorde vederii, respectiv consultațiilor și controalelor oftalmologice. Încrederea pe care o are în clinica noastră este încă un motiv pentru a-i mulțumi. Iată textul scrisorii:

Bună ziua, oameni!

Păstrez frumoase și plăcute amintiri din această deosebită specialitate a medicinei, Oftalmologia, și ca pacient, la îndemnul gândului de bine pentru semeni, vă scriu. Am întâlnit oameni frumoși, în sensul deplin al cuvântului frumoși și nu pot rămâne în afara cuvintelor de minunați profesioniști prin devotament, empatie, generozitate și succese obținute, ceea ce le doresc pe mai departe.

I Care = Îmi Pasă!

Oameni aleși, denumire aleasă. Din start, I Care, se remarcă. Atât în Capitală cât și în provincie, în clinica cu această denumire, sunt la un loc oameni deosebiți și colaboratori pe măsura, care s-au  dedicat, se îngrijesc, le pasă de semeni. Când te afli într-un impas, ai o problemă și nu oarecare, ci la ochi, greu definită, ori dificultăți și ești în primejdie, ai durere, roșeață, lăcrimare-răspuns sensibil ce apare imediat, nu știi și nu poți singur a te salva, adresează-te cu încredere acestei clinici și vei simți cum, găsești medici specialiști și personal ajutător pregătiți și gata să te ajute.

Se poate întâmpla a fi victima unui traumatism, ori poate o afecțiune transmisibilă, ori la micuți cu o boală congenitală și câte alte neajunsuri, care influențează vederea și viața în rău, puteți primi la  apel ajutorul și restabilirea stării de bine. Sunt situații în care, preț de minute, cele mai crunte dureri-neplăceri, pot fi înlăturate, apoi, sub  tratament supravegheat, să devii un om cu trăiri de viață, la normalitate.

Chiar și fără dureri, pot apărea diminuări sau scăderi marcante ale vederii, frecvent întâlnite viciile  de refracție sau boli transmisibile, caz precum al meu, având DMLV (Degenerescență Maculară Legată de Vârstă). În prezent văd, îmi descurc bine problemele de viață, scriu cu ușurință folosind  tastatura pe laptop și la citit folosesc din ce în ce mai puțin lupa.

În orice situație, la timp potrivit, un consult de specialitate, cu investigațiile ce se impun la caz, poate fi salvator. Se împlinesc minuni, de la greu și insuportabil, să devii echilibrat, primind ajutorul cuvenit la timp  potrivit. O amânare, indiferent de problemă, este în detrimentul nostru, al pacienților.

La afecțiunea mea, având nevoie și de intervenții, nu pot să trec fără a face remarca: ordinea, liniștea, tăcerea în sala de operații, spun mult, spun tot. Adică… atenția la maximum, mintea și ochii specialistului asupra ochiului sau ochilor pacientului sunt momente cheie! Am trecut și trăit  aceste momente în profesie.

Râmâneți oameni-medici, așa cum v-am cunoscut, cu chemare în profesie, cu dorința de a reda binele și lumina vieții! Tuturor, multă sănătate.

Cu respect și atașament,
Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog.

Asemenea multor pacienți care vin regulat pentru tratament în clinicile I Care, doamna doctor Cătuneanu experimentează bucuria de a reveni și a se întâlni cu echipa noastră cu care a dezvoltat o relație de apreciere și respect reciproc.

Bună ziua, oameni!

Entuziasmul ce-mi vine din bucuria reușitei mă îndeamnă să vă scriu. Cum altfel ați putea afla ce se întâmplă, orice, dar mai ales bun în viață? Noutăți și frumusețe în Clinica de oftalmologie I Care Alexandria – Teleorman:

Sunt impresionată de modul în care decurg lucrurile și merită să subliniez setea de cunoaștere, de învățătură, de punere la punct cu noul, nu numai la medici, ci și la personalul clinicii, și aflând că, de curând, la sfârșit de lună august (2021), două dintre minunatele asistente ale clinicii, Irina Anghel și Daniela Petcu, au susținut examene în specialitatea lor, la care au trecut cu rezultat maxim, am hotărât să transmit vestea.

Merită, fără îndoială, FELICITĂRI și SUCCESUL să le fie permanent.

Cei ce au îmbrățișat și s-au dedicat muncii medicale, pentru sănătatea omului, rămân stăpâniți și pătrunși în căutarea noului, citesc mult, învață și culeg din exemple reușite, aplică; nu vor rămâne pasivi nici la vârsta pensionării, când se caută informarea. Enigme și rezolvări au fost și vor fi. 

Am întâlnit oameni sensibili, cu gânduri curate spre adevăr și bine, a căror preocupare suntem noi pacienții. Simplu spus, ni se poartă de grijă. Orientarea de bază le este “ochiul”, organ a cărei principală funcție este cea de a detecta lumina; așa deci, a nu ne lăsa pradă suferinței și întunericului.

Oricât de mică și neînsemnată ar părea afectarea, a nu se neglija un examen de specialitate. Ochiul, acest organ atât de important tuturor, este, pe cât pare de mic, pe atât de extrem de complex. Oricare parte componentă poate fi afectată.

Trăim viața din plin, trăim sentimente dragi, alături de oameni dragi.

În clinica I Care, ar suna ca un paradox spunând, abia aștept să revin. Având DMLV (Degenerescență Maculară Legată de Vârstă), dependentă de tratament de întreținere tot restul vieții, nevoia de intervenție – injecții în ochi; deși pare sumbru, repet, abia aștept să revin, la intervalul de timp necesar. Atenția și grija sunt în seama medicilor și a personalului ajutător, iar intervenția nu este dureroasă, primind bună pregătire.

De cum se deschide ușa și treci pragul clinicii, te simți minunat, în curățenie și ordine. Ești primit, întrebat, așezat la un loc sigur, ținând cont de pandemie și purtând mască. Fără întârziere începe pregătirea la fiecare, după nevoie.

Personalul bine instruit, acționează fără ezitare aducând liniștea și mulțumirea medicilor care intervin și a pacienților. Totul decurge cu calm și fără durere. Viața poate fi numai bună și frumoasă!

Vă mulțumesc tuturor, multă sănătate!

Cu respect și atașament,
Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog

La aproape un an de la începerea tratamentului, doamna doctor oftalmolog Victoria Cătuneanu, care este pacientul I Care, ne-a mai trimis o scrisoare de mulțumire. Apreciem cuvintele dumneaei și ne bucurăm pentru reușita tratamentului.

Buna ziua, oameni!

Când totul este bine și vezi, schimbarea este radicală. E toamnă și fiecare frunza îți pare o floare. Totul în jur e mai frumos, mai luminos. Dacă ai prins a-ți da seama cât și ce înseamnă o pierdere de vedere, indiferent de dimensiune, recăpătarea ei îți umple viața în toate sensurile. A spune mulțumesc este atât de puțin și înseamnă atât de mult!

Din suflet, va mulțumesc și eu medic-pacient.

Bucurați-vă de faima dobândită prin muncă. Ați aplicat noul cu rezultat excelent și iată că, cel mai bine adevărul vine de la un medic oftalmolog-pacient. Medicii sunt și ei oameni, supuși încercărilor. 

Am venit la timp în clinica dumneavoastră,  I Care  Alexandria, în curând, în noiembrie, împlinesc un an. Sunteți cei care ați aplicat în țară noutatea cu privire la DMLV, forma umedă. Cu adevărat, sunteți minunați.

Va rugăm să primiți zâmbetul sufletului nostru. Tuturor, multă sănătate și tot binele vieții!

Cu respect și atașament,
Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog

Într-un alt email, doamna doctor Cătuneanu remarcă faptul că sunt atât de mulți pacienți mulțumiți de serviciile clinicilor noastre și ne transmite alături de aceștia mulțumirea dumneaei.

Bună ziua, oameni buni!

Mulțimea, după rezultatele obținute în tratamentul unei afecțiuni și mulțumire, prin revenirea la normalitatea vieții, vorbește mult, vă remarcă și aveți susținerea. Ma număr și mă alătur celor mulți, vă mulțumim, ne-ați readus zâmbetul și elanul, bucuria vieții. Starea de liniște pe cei în suferință o simt după ce vi se adresează este rezultatul străduinței, vă este țel. Angajamentul privind sănătatea omului întrece un oricare alt domeniu.

Clinica I Care din țară vă onorează, sunteți recunoscuți și căutați. Așa v-am cunoscut: generoși, empatici, cu drag de profesie. Dotarea clinicii asigură pacientului un consult și un control de calitate; ați ales și a fi comod pentru om. V-ați orientat în selectarea personalului, care prin exigenta instruire, vă asigură, cu rol imens, sterilizarea de care noi pacienții beneficiem, pregătirea pacienților, fiecăruia după caz și totul în deplină disciplină, ordine și curățenie. De cum intri în clinică, de subliniat este curățenia, de fapt baza, temelia succesului.

Rezultatele muncii în această clinică, unde se consultă, se definește diagnosticul, se operează este asigurat, alături de profesionalismul medicilor, și prin aportul personalului ajutător, ascultător, care aplică totul după reguli severe, impuse.

De când lumea, a existat o deosebită preocupare pentru sănătate. Fac parte dintr-o generație cu mulți ani în urmă și am trecut prin grele. Dacă la acel timp, spre exemplu, operația de cataractă în lume și în țară, impunea, atât medicului cât și pacientului, răbdarea în așteptare, după modul cum se executa, în zilele ce le trecem, atenția revine medicului chirurg în executare corectă, cu respectarea etapelor, pacientul nu suferă și i se redă vederea din chiar prima zi după intervenție. 

Medicina a cunoscut în anii apropiați o imensă dezvoltare, metode noi, care corect aplicate aduc cu adevărat lumină. Se pot spune atât de multe… Medicul specialist, cu toate îmbunătățirile și metodele de lucru, veghează bunul mers permanent. Mulțumirea pacienților, pentru rezultatele ce le îndulcesc viața și repet, mulțimea vorbește, vă aduc succesul și faima, sunteți preferați. 

Va mulțumesc tuturor, multă sănătate!

Cu respect și atașament,
Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog

Un alt email de mulțumire a ajuns la noi pe 6 noiembrie 2021. În această vreme în care sănătatea este atât de importantă, pacienta noastră mai aduce încă un motiv în plus pentru ca fiecare să aibă grijă de sănătatea sa.

Bună ziua, oameni! 

Sunteți optimiști, sunteți puternici. Aveți cale liberă, vă dă siguranța realizărilor ceea ce se potrivește și se petrece în viața celor ce ați îmbrățișat domeniul medical. În toată lumea, sănătatea este preocuparea de bază, pentru starea de bine, pentru o viață liniștită și frumoasă.

Fiecare zi este importantă și aduce bucuria succesului. Totul depinde de noi, de fiecare, să înțelegem, făcând front comun, pacienții cu oamenii sănătății. 

Omului, din diverse cauze i se ivesc neajunsuri, care îl determină a solicita salvare, adresându-se medicului specialist, neîntârziat! Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Sănătatea ne dirijează viața, să avem realizări, liniște și mulțumire. Nu există o linie directoare la modul general, având conștiință, să reușim a o împăca prin strădanie.

În clinica I Care ne-am adresat pentru ochi. Sunt o mulțime de afecțiuni care, în majoritate duc la pierderi ale vederii și cât de mari au devenit posibilitățile salvării! Oameni buni, ați ales, din tot ce se poate alege, să apărați și să redați vederea, lumina sufletului și a vieții. 

Sunteți oameni pentru oameni, minunați!

Fiecare din noi, pacienți salvați, prin rugă, vă dorim sănătate și să fiți mereu așa cum ați dovedit, gata prin determinare, să ne schimbați starea de spirit, să acceptăm și să iubim viața.

Curate gânduri, curata muncă și menire, să vă mențină în bună formă permanent, să urcați pe trepte tot mai sus!

Tuturor, sănătate și binele vieții!

Cu respect și atașament,
Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog

Ca o continuare a emailului din 6 noiembrie 2021, doamna doctor Cătuneanu ne-a mai trimis un mail două zile mai târziu, în care a vorbit despre minunea recăpătării vederii.

Din viață culegem, de la viață învățăm. Nu este simplu nici ușor să fii medic. Desigur, alegerea ne aparține și se leagă de motive. Nu s-a născut nimeni înzestrat ori învățat.

Parcursul vieții, din copilărie la adolescență, mai apoi la maturitate, ne-a oferit situații cu încercări la care ne-am angajat și din una, din alta, am fost cuprinși și pătrunși de

sentimente, din care, unele ne-au zbuciumat, altele ne-au înseninat, dar din fiecare, așezate în sertărașele minții, am deschis ochii. Trecem prin ani cu durată de muncă și învățătură, în devenire, selectăm și iată-ne suntem medici specialiști oftalmologi, apreciați și căutați.

S-au adunat ani de muncă și la clinica de oftalmologie I Care, la care mă refer, peste 26! În toți acești ani s-au strecurat trăiri, la care inima și sufletul de om – medic a participat permanent.

Medicii, ca toți oamenii, trăiesc și ei emoții, momente de tristețe ori de bucurie și firesc, împlinirile luminate de rezultate, îi revigorează.

In Clinica I Care am întâlnit acești oameni. I-am căutat pentru reducerea marcantă a vederii la afecțiunea mea, DMLV, forma umedă, cea mai gravă, din care m-au ridicat.

Acum pot să scriu, citesc și fără lupă, pot urmări un serial la TV, îmi descurc viața. Oameni buni, cu mare mulțumire vă spun, bucurați-vă de succes! Ați intervenit, când timpul nu era pierdut, aplicând noul. Este minunat să vezi! Va mulțumesc mult, tuturor sănătate și bucuria vieții!

Cu respect și atașament,
Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog