Pacienta noastră, doamna doctor Victoria Cătuneanu, ne-a oferit această recenzie. Ne bucurăm că tratamentul decurge excelent și viața dumneaei s-a îmbunătățit. Îi dorim multă sănătate și îi mulțumim pentru cuvintele de apreciere:

La clinica oftalmologică I Care din Alexandria, Teleorman am aflat oameni minunați. În lumea asta totul este important, dar a avea, a păstra, a recupera vederea nu a are egal.

Sunt o pacientă care, la vârsta și posibil afecțiunea transmisibilă, din cercetări în familie, am DMLV (Degenerescență Maculară Legată de Vârstă), forma umedă. De ani buni diagnosticată și tratată, s-a reușit menținerea vederii. În prezent mă aflu sub supraveghere și tratament în clinica I Care despre care, totul la superlativ. Posedă aparatură de ultimă generație, iar în ceea ce privește personalul, indiferent de treapta pe care se află, oameni cu simț pentru om, empatici și generoși, gata să ajute.

Aplică “noul” în domeniu și referindu-mă la afecțiunea mea, la timp potrivit au început a folosi cel mai nou medicament care mi-a adus un spor evident la recuperarea și menținerea vederii. Acum scriu cu ușurință, pot și citi la calculator și fără lupă. Acești minunați oameni cu adevărat schimbă și starea de spirit a semenilor. Ce poate fi mai prețios ca “lumina ochilor”, să ai posibilitatea a te descurca și a te bucura de viață!

Oricât încerc a reda schimbarea în bine, cuvintele nu ajung. Cu speranță, respect, aduc mulțumiri pe această cale, întregului personal al clinicii I Care, Alexandria, Teleorman. Tuturor, felicitări, multă sănătate.

Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog

Doamna doctor Cătuneanu ne-a trimis și o scrisoare în care vorbește despre importanța pe care orice pacient ar trebui să o acorde vederii, respectiv consultațiilor și controalelor oftalmologice. Încrederea pe care o are în clinica noastră este încă un motiv pentru a-i mulțumi. Iată textul scrisorii:

Bună ziua, oameni!

Păstrez frumoase și plăcute amintiri din această deosebită specialitate a medicinei, Oftalmologia, și ca pacient, la îndemnul gândului de bine pentru semeni, vă scriu. Am întâlnit oameni frumoși, în sensul deplin al cuvântului frumoși și nu pot rămâne în afara cuvintelor de minunați profesioniști prin devotament, empatie, generozitate și succese obținute, ceea ce le doresc pe mai departe.

I Care = Îmi Pasă!

Oameni aleși, denumire aleasă. Din start, I Care, se remarcă. Atât în Capitală cât și în provincie, în clinica cu această denumire, sunt la un loc oameni deosebiți și colaboratori pe măsura, care s-au  dedicat, se îngrijesc, le pasă de semeni. Când te afli într-un impas, ai o problemă și nu oarecare, ci la ochi, greu definită, ori dificultăți și ești în primejdie, ai durere, roșeață, lăcrimare-răspuns sensibil ce apare imediat, nu știi și nu poți singur a te salva, adresează-te cu încredere acestei clinici și vei simți cum, găsești medici specialiști și personal ajutător pregătiți și gata să te ajute.

Se poate întâmpla a fi victima unui traumatism, ori poate o afecțiune transmisibilă, ori la micuți cu o boală congenitală și câte alte neajunsuri, care influențează vederea și viața în rău, puteți primi la  apel ajutorul și restabilirea stării de bine. Sunt situații în care, preț de minute, cele mai crunte dureri-neplăceri, pot fi înlăturate, apoi, sub  tratament supravegheat, să devii un om cu trăiri de viață, la normalitate.

Chiar și fără dureri, pot apărea diminuări sau scăderi marcante ale vederii, frecvent întâlnite viciile  de refracție sau boli transmisibile, caz precum al meu, având DMLV (Degenerescență Maculară Legată de Vârstă). În prezent văd, îmi descurc bine problemele de viață, scriu cu ușurință folosind  tastatura pe laptop și la citit folosesc din ce în ce mai puțin lupa.

În orice situație, la timp potrivit, un consult de specialitate, cu investigațiile ce se impun la caz, poate fi salvator. Se împlinesc minuni, de la greu și insuportabil, să devii echilibrat, primind ajutorul cuvenit la timp  potrivit. O amânare, indiferent de problemă, este în detrimentul nostru, al pacienților.

La afecțiunea mea, având nevoie și de intervenții, nu pot să trec fără a face remarca: ordinea, liniștea, tăcerea în sala de operații, spun mult, spun tot. Adică… atenția la maximum, mintea și ochii specialistului asupra ochiului sau ochilor pacientului sunt momente cheie! Am trecut și trăit  aceste momente în profesie.

Râmâneți oameni-medici, așa cum v-am cunoscut, cu chemare în profesie, cu dorința de a reda binele și lumina vieții! Tuturor, multă sănătate.

Cu respect și atașament,
Dr. Victoria Cătuneanu
medic primar oftalmolog.