Mergeți cu mare încredere! Eu am mers la ei pentru consultație și după chiar la operație de cataractă. Sunt super profesioniști. De rezultate sunt foarte mulțumită. (Recenzie oferită pe Facebook)

vev
Veronica Vâlcu
pacient

Eu chiar ieri am fost la consult, cu trimitere de la medicul de familie (făcut programare, deci fără vreun ban) și vreau să vă spun că totul este la nivel de excelență! Aparatură modernă, personalul amabil, medici excelenți! Mă înclin! (Recenzie oferită pe Facebook)

pv
Postelnicu Veronica
pacient

Respect pentru personal! Sunt foarte profesioniști, amabili, răbdători și îți explică cu lux de amănunte. Recomand! (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie pacient
Silvia Tica
pacient

Recomand cu încredere. Pe baza biletului de trimitere am primit servicii medicale de calitate, respect și înțelegere din partea personalului medical. Gânduri bune! (Recenzie oferită pe Facebook)

cm
Claudiu Marconi
pacient

Mulțumiri doamnei doctor Julia Marina Firtulescu pentru profesionalism, amabilitate, atenție și sociabilitate. Un medic dedicat și implicat în această profesie. Mulțumiri pentru tot personalul I Care! (Recenzie oferită pe Facebook)

dp
Dumitru Pavel
pacient

O clinică formidabilă, cadrele medicale foarte bune, amabile, curățenie exemplară, aparatură de ultimă generație, recomand cu drag! (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie barbat pacient
Chiriac Tache
pacient

Recomand cu cel mai mare drag! Chiar astăzi am fost în Ștefan cel Mare, colț cu Dorobanți și în baza biletului de trimitere am făcut toate investigațiile, inclusiv tomograf. Am fost f.f. mulțumită; aparate de ultimă generație, medici de excepție, primire călduroasă, prietenoasă și curățenie exemplară. (...) Am să revin cu mare drag! (Recenzie oferită pe Facebook)

zz
Zenaida Zora
pacient

Azi am fost la domnul doctor Robert Puiu, un adevărat profesionist, foarte răbdător și atent. Recomand din tot sufletul. Tot personalul este de nota 1000+. De la intrare ești întâmpinat cu căldură. Mulțumesc din suflet! (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie pacient
Victoria Vlaicu
pacient

Vă recomand! Voi rămâne clientă fidelă. Am fost împreună cu mama. Totul este la superlativ. (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie pacient
Cioponea Luminița
pacient

Recomand! O clinică cu oameni minunați. Am primit răspuns la toate întrebările, un colectiv de excepție. Vă mulțumesc! (Recenzie oferită pe Facebook)

ilustratie pacient
Cornelia Popescu
pacient

Azi 07.08.2023 am avut șansa efectuării unui control în această clinică de nivel superior ca dotare și pregătire a personalului, mai ales a doamnei doctor Julia Maria Firtulescu. Recomand cu încredere. (Recenzie oferită pe Facebook)

tm
Tudor Mitu
pacient

Profesioniști. Mama s-a operat de cataractă la ambii ochi. Totul este bine. Mulțumiri echipei și doamnei doctor Turcu! (Recenzie oferită pe Facebook)

ccm
Chireșcă Claudiu Marian
aparținător pacient