operația de cataractă
  • 0

Diagnosticarea acestei afecțiuni este ușoară, neinvazivă și se realizează în cadrul unui consult oftalmologic. În cadrul acestui consult de rutină medicul oftalmolog examinează polul anterior cu biomicroscopul. Odată identificată cataracta, medicul poate face o examinare suplimentară pentru a stabili cât de avansată este boala.

Cu o experiență de peste 26 de ani medicii din clinicile I Care au realizat peste 30.000 de operații. Toate de succes. În cadrul operației de cataractă din clinicile noastre folosim tehnica facoemulsificării prin sistemul Centurion-Alcon.

Astfel, în operația de cataractă, “cristalinul natural” este înlăturat cu grijă, iar în locul acestuia, medicul implantează un cristalin artificial prin tehnica facoemulsificării. Cu ajutorul biometrului, medicul va putea stabili care este cristalinul care ți se potrivește. Folosim două tipuri de biometru. ALADIN (Topcon) – perfomant în biometria optică și topografia corneeană cu rezultate superioare în alegerea cristalinului și OCUSCAN – folosit mai ales în cazurile de cataractă avansată. În funcție de condiția medicală și stilul dumneavoastră de viață, medicul vă va recomanda unul dintre cristalinele cu care lucrăm.

Operația de cataractă și cristaline artificiale cu care lucrăm

  • CLAREON AUTONOME Alcon (injectare automată, precisa a cristalinului, biomaterial hidrofob cu claritate inegalabilă a materialului, design avansat, asferic)
  • IQ TORIC Alcon (pentru corectia astigmatismului, asferic, cu filtru UV și pentru lumină albastră)
  • MINI WELL Sifi (primul cristalin progresiv EDOF, cea mai bună soluție pentru o vedere continuă, fără halouri, recomandat pentru șoferi)
  • PANOPTIX Alcon (cristalin multifocal, oferă independență față de ochelari, corectează și astigmatismul)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Înainte să postați comentariul, vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate